Bestellen

Speciaal voor deze actie is een productief Saladebuffet samengesteld. Het mengsel bestaat voor 80 procent uit grassen zoals Engels raai, veldbeemd, timothee, kropaar of rietzwenk. Daarnaast zit er 10 procent klavers in en 10 procent kruiden zoals bijvoorbeeld cichorei en smalle weegbree.

De samenstelling is aangepast aan de grondsoort. Er zijn mengsels voor veen, klei en zand. Geadviseerd wordt om de ingezaaide percelen niet te bemesten met kunstmest. Er kunnen geen gewasbeschermingsmiddelen op de percelen worden gebruikt.

Boeren die aan de slag gaan met kruidenrijk grasland, krijgen begeleiding in de vorm van gratis webinars, Super Classes en de teelthandleiding. Lees hier meer.

Let op: Bestellen met 50% korting is pas weer mogelijk voor het volgende zaaiseizoen. Of zodra de crowdfunding €100.000 bereikt. U kunt wel Saladebuffet bestellen zonder korting.

50% Korting!

Saladebuffet met korting (1ha)

300,00 150,00
1 hectare kruidenrijk grasland met 50% korting, met dank aan crowdfunding. Maximaal 3 hectare per veehouder. Wees er snel bij want op=op.

Saladebuffet (1ha)

300,00
Meer kruidenrijk grasland bestellen? Dat kan natuurlijk. Voor het normale tarief kunt u zoveel bijbestellen als u wilt.