Bestellen

Beste melkveehouder, 

Fijn dat je interesse hebt in kruidenrijk grasland. We vragen je dadelijk eerst naar je provincie en postcode, want niet alle boeren kunnen met korting bestellen. Dankzij bijdragen van Drenthe, Overijssel, Limburg, Zuid-Holland, Zeeland en gemeenten Hof van Twente, Hardenberg en Berkelland kunnen boeren uit die regio’s bestellen met €150 euro korting per hectare. 

Er zit een maximum aan van 3 hectare per boer per seizoen. Behalve voor boeren uit Hof van Twente en Hardenberg. Zij kunnen 6 hectare bestellen (3 van de provincie en 3 van hun gemeente). 

Alle mengsels zijn geschikt voor weiden en maaien, zijn zoveel mogelijk voorzien van de juiste NAK (en/of SKAL) certificaten en daarmee geschikt voor voederdoeleinden. Alle prijzen zijn inclusief BTW, gratis levering (binnen 1 week), webinars of persoonlijke begeleiding. Kijk hier voor een overzicht van webinars en veldbezoeken en meer algemene informatie over kruidenrijk grasland. 

Klik op de verschillende mengsels voor meer informatie. Bij de bestelling, kunt u ook aangeven of we u op de kaart mogen vermelden en welk webinar u wilt volgen. Na de bestelling ontvangt u de teelthandleiding, factuur en meer informatie. Veel plezier met uw aankoop! 

We vragen je voor je naar de bestelpagina gaat, eerst naar je provincie en postcode, want niet alle boeren kunnen met korting bestellen:

Jouw gegevens

E-mailadres*
Postcode*
Provincie*

Biologisch mengsel

Voor boeren die graag biologisch mengsel willen bestellen hebben we de keuze uit verschillende producten.

Gangbaar mengsel

Liever gangbaar mengsel? Dat kan ook. Ook hier is er de keuze uit verschillende producten.