Bestellen

MOMENTEEL KAN ER BESTELD WORDEN DOOR BOEREN UIT ZUID-HOLLAND  EN ZEELAND. 

Speciaal voor deze actie zijn twaalf mengsels (3 bio en 9 gangbaar) geselecteerd van zes zaadleveranciers. Elke melkveehouder kan hier een mengsel vinden dat past bij zijn of haar grond en bedrijfsvoering.  

Alle mengsels zijn geschikt voor weiden en maaien, zijn zoveel mogelijk voorzien van de juiste NAK (en/of SKAL) certificaten en daarmee geschikt voor voederdoeleinden en worden dankzij crowdfunding aangeboden met €150 euro korting per hectare.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, gratis levering (binnen 1 week), webinars of persoonlijke begeleiding. Om zoveel mogelijk boeren de kans te geven mee te doen, zit er een maximum aan van 3 hectare per boer, en 1 zaaimengsel/leverancier per boer.

Klik op de verschillende mengsels voor meer informatie. Bij de bestelling, kunt u ook aangeven of we u op de kaart mogen vermelden en welk webinar u wilt volgen. Na de bestelling ontvangt u de teelthandleiding, factuur en meer informatie. Veel plezier met uw aankoop!

LET OP 2; Wij zijn groot fan van kruidenrijk grasland om meerdere redenen, maar als u oud of blijvend grasland heeft, dan is het misschien wel beter voor bodem en klimaat om dat zo te laten. Vraag advies over alternatieven voor scheuren of ploegen of verdiep u hoe u op meer kruiden kunt sturen door andere beweiding/bemesting.

Biologisch mengsel

Voor boeren die graag biologisch mengsel willen bestellen hebben we de keuze uit verschillende producten.

Gangbaar mengsel

Liever gangbaar mengsel? Dat kan ook. Ook hier is er de keuze uit verschillende producten.